Ağrı Basın

Ağrı'da Celali Aşireti Derneği Açıldı!

Ağrı

Ağrı’da bir araya gelen Celali Aşireti mensupları, sık sık bir araya gelmek, sorun ve sıkıntılarını el birliği ile çözüme kavuşturmak amacıyla Celali Aşireti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini kurdu.

Ağrı Merkez Cumhuriyet Mahallesi Hani Baba Caddesi üzerinde bulunan dernek binasının açılışına Dernek Başkanı Bahattin Kıyagan, Başkan Yardımcısı Doğan Karaca ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Ak Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar, Ağrı Ziraat Oda Başkanı Ömer Yıldız ile Van ve çevre illerden gelen çok sayıda aşiret mensubu katıldı.

Dernek binasının açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açıklama yapan dernek başkanı Bahattin Kıyagan, amaçlarının dernek çatısı altında bir araya gelerek karşılaştıkları sorun ve sıkıntıları daha kolay bir şekilde çözüme kavuşturarak birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi.

Kıyagan: “Biz bundan sonraki çalışmalarımız da her gün bir şeyler yapmaya çalışacağız. İnşallah güzel işler başaracağız. Güzel projelerimiz var. Taziyelerde, düğünlerde, diğer zor günlerde bir araya gelerek barış için çalışacağız.

Diğer aşiretlerle de sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız. Hep birlikte güzel işler için çalışacağız.” dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.