Ağrı Basın

Ağrı'da "Bir Bilenle Bilge Nesil' Projesi Kapsamında Kitap Tahlil Buluşması

Ağrı

Genç Memur-Sen Ağrı Şubesi ve Eğitim Bir-Sen Ağrı Şubesi tarafından "Bir Bilenle Bilge Nesil' Projesi Kapsamında Kitap Tahlil Buluşma Etkinliği düzenlendi.

Bir Bilenle Bilge Nesil' Projesi Kapsamında Kitap Tahlil Buluşma Etkinliği Düzenlendi

Genç Memur-Sen Ağrı Şubesi ve Eğitim Bir-Sen Ağrı Şubesi tarafından "Bir Bilenle Bilge Nesil" projesi kapsamında Muhammed Emin Yıldırım'ın "Alemlere Rahmet Hazreti Muhammed" adlı eserinin kritiğinin yapıldığı kitap tahlil buluşması düzenlendi. Muhammed Emin Yıldırım'ın davet edildiği ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Selçuklu Konferans salonunda düzenlenen programa İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Kırgızistan Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpaslan CEYLAN, Eğitim Bir-Sen Ağrı Şubesi İl - İlçe yönetimleri, kadın komisyonu ve üniversite temsilciliği, Memur-Sen Ağrı Şubesi Birim Başkanları, proje danışman öğretmenleri ve öğrenciler katılım sağladı.
Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman Aslan
'ın selamlama konuşması ile başlayan program, Muhammed Emin Yıldırım'ın sohbeti ve kitap kritiği üzerine öğrencilerden gelen soru-cevap yöntemi ile devam etti.
Program "Bir Bilenle Bilge Nesil" Projesi kapsamında yapılan kitap okumaları sonucunda kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesi ve projede sorumlu danışman öğretmenlere plaket takdimi ile sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.