Ağrı Basın

Ağrı'da aranan 3 firari JASAT ekiplerince yakalandı

Ağrı

Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen başarılı operasyonlar sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 3 firari şahıs yakalanarak adalete teslim edildi.

Ağrı'da aranan 3 firari yakalandı

Ağrı'nın Patnos ve Doğubayazıt ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, JASAT ekipleri aranan şahısları bulmak amacıyla titiz bir çalışma gerçekleştirdi.

Yakalanan şahıslar arasında, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.G, bir yabancıyı ülkeye sokma veya ülkede kalmasına imkan sağlama suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan V.B ve aynı suçtan 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.E yer aldı.

Ağrı Valiliği, operasyonlarda görev alan JASAT ekiplerini tebrik ederek, şehrin güvenliğini sağlamak ve suçluları adaletin önüne çıkarmak adına gerçekleştirilen bu başarılı çalışmalara vurgu yaptı. Yakalanan şahıslar cezaevine gönderilirken, Ağrı'da huzur ve güvenliğin korunması için yapılan operasyonlara devam edileceği belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.