Ağrı Basın

Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyetinden Ak Parti Adaylarına Tepki!

Ağrı

Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu, Ak Parti Ağrı 1. Sıra Milletvekili Ruken Şahin Kilerci başta olmak üzere parti Milletvekili Adaylarına tepki gösterdi.

BASINA VE KAMUOYUNA 

14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Ağrı’da devam eden seçim sürecini yakından takip ediyor ve tüm adaylara başarılar diliyoruz. 
İlimizde tüm partilere eşit mesafede olduğumuzu ve Ağrı’ya hizmet getirilmesi noktasında tüm varlığımızla desteğe her zaman hazır olduğumuzu sürekli beyan ediyoruz.
Bu noktada tüm siyasilerin haberlerini yaptığımızı ve davet edildiğimiz tüm programlara yerel ve ulusal basında çalışan tüm arkadaşlarımız mesai mefhumu gözetmeksizin katılarak, halkımızın doğru ve güvenilir bilgiyi alması noktasında çalışmaya devam etmektedirler. 
Ayrıca hiçbir siyasi partiye art niyetimiz olmadığı gibi, çalışan herkesin yanında durmaya Ağrı halkının sorunlarının çözülmesi için gayret sarf etmeye devam edeceğiz. 
Kimden gelirse gelsin randevu taleplerini yönetim kurulu kararı ile kabul ettiğimiz ve en iyi şekilde ağırlamaya çalıştığımız misafirlerimizin malumudur. 
Bu dönem üzülerek söylüyoruz ki AK Parti Ağrı’da kötü yönetilmekte ve her geçen gün toplumdan uzaklaşmaktadır. Bunu yapılan ziyaretler ve programlarda net bir şekilde görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Yüzyılın Seçimi’ olarak adlandırdığı böylesi önemli bir seçimde Ağrı AK Parti ile Ağrı basını arasında ki kopukluk bugün yeniden gün yüzüne çıkmıştır. 
Dün akşam saatlerinde 4 milletvekili adayı adına cemiyetimizden istenilen randevuyu kabul ederek saat konusunda mutabık kaldık. Bu ziyareti AK parti 1. Sıra Adayı Ruken Şahin Kilerci sosyal medya hesabından duyurarak kamuoyu ile paylaşmıştır.
Bayram Günü olmasına rağmen birçok arkadaşımız ve cemiyetimiz yönetim kurulu üyeleri bayram programlarını değiştirerek bu programa katılmak üzere cemiyetimize gelmişlerdir. 
Ancak ziyarete sayılı saatler kala Sayın Ruken Şahin Kilerci’nin kaprisli tavırları sonucu programın iptal edildiği 4 vekil yerine 3.sıra Milletvekili Adayı Mehmet Ali Bilgili’nin tek başına katılacağı tarafımızca bildirilse de aldığımız yönetim kurulu kararı ile bu görüşmeyi reddettik. 
Öğlen saatlerine kadar programlara katılan Sayın Kilerci ne oldu da öğleden sonra programlara katılmayacağını belirtti. 
Önceden randevulaştığınız ve sosyal medyadan duyurduğunuz ziyareti hiçbir gerekçe göstermeden nasıl olurda iptal edebiliyorsunuz? 
Bu hakkı ve haddi nereden alıyorsunuz?
Bizler burada sizin istediğiniz saatte istediğiniz anda görüşeceğiniz kimseler değiliz !
Sayın Ruken Şahin Kilerci’nin geldiği günden beri Ağrı ile dokusunun uyuşmadığı ve dengeleri bilmediği aşikârdır. Ruken hanımın bu anlamsız tavırları neticesinde Ağrı AK Parti’nin her geçen gün eridiği herkes tarafından bilinmektedir. 
Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla gece gündüz çalışan ve kamu görevi gören gazeteciler bu tavrı hak etmemişlerdir. Böyle bir tavır ne kimsenin hakkıdır ne haddidir. 
Bizler basın mensupları olarak bu şekilde yönetilen ve şahıs partisi gibi kullanılan bu siyasete karşı çıkıyoruz. 
Gazetecilik görevimizi yapmaya devam edeceğiz ancak bu adaylarla ilgili hiçbir reklam haber çalışmasını geçmeyeceğimizi kendini bu halktan üstün gören bu kişilerin hiçbir programına katılmayacağımızı kamuoyuna üzülerek belirtmek istiyoruz. 

Saygılarımızla.. 23.04.2023

AĞRI ÇALIŞAN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİM KURULU

Yorumlar (1)

Analist 1 Yıl Önce

Olması gerekeni yapmışsınız Helal olsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.