Ağrı Basın

Ağrı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Ekipleri Takdir Topluyor

Ağrı

Ağrı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Sağanak Yağış, Kar yağışı demeden tüm hava koşullarına rağmen kent merkezinde oluşan sorunlara hızla müdahale ediyor.

Ağrı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Zorlu Kış Koşullarında Kent Merkezindeki Sorunlara Anında Müdahale Ediyor

Ağrı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, kent merkezinde önceki günlerde yaşanan sağanak yağışın ardından su birikintilerini gidermek amacıyla etkili bir mücadele sürdürüyor.

Ekipler, olumsuz hava koşullarına rağmen şehirde oluşan su birikintilerini anında ortadan kaldırmak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürürken, müdürlük personelinin görevlerini başarıyla yerine getirerek kadim şehir Ağrı’ya olan bağlılığını ve hizmet düsturunu bir kez daha ortaya koyuyor.

Kar Yağışı Çalışmaları Zorlaştırıyor!

Dün Ağrı’da etkisini arttıran kar yağışı şehri beyaza bürürken, zorlu kış şartlarına rağmen Ağrı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde yaşanan arızalara hemen müdahale ederek şehirdeki altyapının sorunsuz bir şekilde işlemesini sağlamak için fedakârca çalışmalarının aralıksız sürdürüyor.

Ağrı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'ne bağlı ekiplere teşekkür eden Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan, zorlu kış şartlarına rağmen başarılı bir şekilde gerçekleştirilen çalışmaların şehirde olumlu bir etki yarattığını vurguladı.

Ağrı halkının ekiplere duydukları minnet ve takdiri dile getirerek, şehirdeki yaşam kalitesinin artmasına katkı sağlayan bu çabaları memnuniyetle karşılıyoruz dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.