Ağrı Basın

Ağrı Belediye Başkan Adayı Kenan Engin’den Ağrı Basın’a ziyaret

Ağrı

31 Mart Türkiye yerel seçimleri için AK Parti'den Ağrı Belediye Başkanlığına aday adayı olan Kenan Engin, Ağrı Basın imtiyaz sahibi Yüksel Aslan’ı ziyaret etti.

Ağrı Belediye Başkan Adayı Kenan Engin’den Yüksel Aslan’a ziyaret

Ağrı Belediye Başkanlığı için 31 Mart Türkiye yerel seçimlerine aday adayı olan Kenan Engin, AK Parti'den Ağrı Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayarak bu kapsamda ilk basın ziyaretini Ağrı Basın imtiyaz sahibi Yüksel Aslan'a yaptı.

Eski Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürü olan Kenan Engin, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı seçilmesi durumunda gerçekleştirmeyi planladığı projelerin temelini insan odaklı bir yaklaşımın oluşturacağını vurguladı. Konuşmasında, insanın, yaşadığı şehre, topluma, mahalleye, caddeye ve sokağa karşı ilk sorumluluğunun "sevmek" olduğunu belirtti.

Engin, sevmediğimiz işi başarmanın, sevmediğimiz yeri benimsemenin, sevmediğimiz toplumu önemsemenin ve önemsemediğimiz bir şehir için samimi hizmet üretememenin mümkün olmadığını ifade etti. Bu nedenle, "Bismillah" diyerek yola çıktığını belirtti.

Ağrı'da çocukluk ve gençlik yıllarını geçirdiğini ve 2016-2023 yılları arasında 7 yıl boyunca Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görev yaptığını hatırlatan Engin, şimdi de Ak Parti'den Ağrı Belediye Başkanlığına aday olma niyetiyle başvuruda bulunduğunu söyledi. Engin, memleketini ve milletini sevip sayan güzel yürekli insanların desteğiyle bu sorumluluğu üstlenmeye hazır olduğunu belirtti.

Ağrı Basın Haber sitesi İmtiyaz Sahibi Yüksel Aslan’da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kenan Engin’in Tarım İl Müdürlüğü döneminde ilimize kattığı güzel hizmetlerin yakın takipçisi olduk aynı gayret ve başarılarla yeni çıktığı Ağrı Belediye Başkanlığı Adaylığı sürecinde de kendisine başarılar diliyorum dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.