Ağrı Basın

Ağrı Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Salih Aydın’dan Ağrı Basın’a ziyaret

Ağrı

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerinde AK Parti'den Ağrı Belediye Başkanlığına aday adayı olan Av. Mehmet Salih Aydın, Ağrı Basın imtiyaz sahibi Yüksel Aslan’ı ziyaret etti.

Ağrı kamuoyunun yakinen tanıdığı, önceki dönem Ağrı Baro Başkanı, Ağrı Sivil Toplum Platformu (ASTOP) Başkanı Avukat Mehmet Salih AYDIN, Ağrı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayarak başvurusunu yaptı.

Ak Parti İl Binasında yaptığı başvurusun ardından Ak Parti’den Ağrı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı için sizeyatlerini aralıksız sürdürüyor.

Av. Mehmet Salih Aydın, Ağrı'da yayın yapan tarafsız haberciliğin adresi Ağrı Basın ( agribasin.com ) Haber sitesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Yüksel Aslan'ı ofisinde ziyaret etti.

Ziyaret Ağrı Belediye Başkanlığı aday adayları , şehrin sorunları ve yapılması planlanan projeler üzerine fikir alışverişinin yapıldığı sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteci Yüksel Aslan , Av. Mehmet Salih Aydın'ı yakinen tanıyor ve takdir ediyorum. Ağrı Barosu Başkanlığı döneminde gerek baromuz ve gerekse şehrimize kazandırdığı hizmet binası için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.

Aday Adaylığı sürecinde kendisine başarılar diliyor, kendisi ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.