Ağrı Basın

Ağrı Basın’a Sosyal Güvenlik Haftası Ziyareti

Ağrı

Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında SGK Ağrı İl Müdürü Mehmet Nuri AKTAŞ Ağrı Basın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yüksel Aslan’ı ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumunca her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında yurt genelinde kutlanmakta olan “Sosyal Güvenlik HaftasıAğrı’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak ve toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu Ağrı İl Müdürü Mehmet Nuri AKTAŞ ve kurum çalışanları ilk olarak Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’u makamında ziyaret etti.

Buradaki ziaretin ardından Ağrı Basın Gazetesi ve www.agribasin.com İmtiyaz Sahibi Yüksel Aslan’ı ziyaret eden SGK Ağrı İl Müdürü Mehmet Nuri AKTAŞ ve beraberindeki heyet, SGK’nın çalışmaları ve hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında SGK İl Müdürü ve çalışanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteci Yüksel Aslan, “Ülkemizde son yıllarda sosyal güvenlik alanında çok büyük mesafeler kaydedildiğini belirterek Sosyal Güvenlik Haftasının toplumun her kesimi için hayırlı olmasını diliyor, tüm çalışanlarınıza başarılar diliyorum”dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.