Ağrı Basın

Ağrı Baro Başkanı Aydın Avukatlar iftarda bir araya geldi

Ağrı

5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında Ağrı Barosu Başkanı Mehmet Salih Aydın, avukatlarla iftarda bir araya geldi

Ağrılı avukatlar iftarda bir araya geldi 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Ağrı Barosu tarafından bir restoranda iftar programı düzenlendi.

İftar sonrası bir konuşma yapan Baro Başkanı Mehmet Salih Aydın avukatlığın tarihin en kadim mesleklerinden biri olduğunu söyledi.

Kentte güzel işler yaptıklarını belirten Aydın, "Yeni göreve başlayan arkadaşlarımızın ciddi sıkıntıları vardır, CMK ve adli yargı noktasında düzeltmelerin yapılması, meslektaşlarımızın mesleklerini ifa ederken ekonomik anlamda kafalarında hiçbir soru işaretinin olmayacağı, kendilerini güvende hissedecekleri bir sistem kurulması gerekmektedir. Bununla birlikte Ağrı özelinde en büyük problemimiz çok ciddi anlamda fiziksel sorunlarımız var. Ağrı'nın acilen bir adliyeye kavuşması gerekmektedir.

Sağlıklı ortamda çalışma olmayınca sağlıklı kararkarda verilemiyor. Yaptığımız bütün çalışmalar ve faaliyetlerimizde samimiydik ve kendi inançlarımıza sadık kalarak bunu ifa ettik. Birtakım eksikliklerimiz olabilir, bunlar kasti değildir. Belki gücümüzün yetmemesindendir, belki ihmaldendir. Bunu böyle bilmenizi istiyorum. Biz bu mesleği ve baro başkanlığı görevini yaparken şu gök kubbe altında hoş bir seda bırakmak için bir mücadele verdik. "
Program, konser ve plaket takdiminin ardından sona erdi.

Programa Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Mehdi Can, hakimler, savcılar, adliye çalışanları ile avukatlar katıldı. 


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.