Ağrı Basın

Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ergün'den personele teşekkür belgesi

Ağrı

Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Semra Birdal Ergün, Kahramanmaraş depremlerinin ardından psiko-sosyal destek hizmetlerine katkıda bulunan personele teşekkür belgesi verdi.

Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, deprem sonrası psiko-sosyal destek hizmeti veren personele teşekkür belgesi verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekipleri, deprem bölgesinde yaşayan afetzedelerin deprem travmasını atlatmalarına yardımcı olmak amacıyla çeşitli psikososyal destek çalışmaları yürütmeye devam ediyor.

Bakanlık bünyesinde oluşturulan 794 kişilik bir ekip, 40 farklı noktada depremin neden olduğu stresle baş etmekte zorlanan bireyler için psikolojik terapi seansları düzenliyor.

Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarda çalışan personel, 15 günlük aralıklarla Adıyaman'daki vatandaşlara yönelik psiko-sosyal destek sağlamaktadır.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş daha önce, psiko-sosyal destek hizmetlerinde görev alan personele teşekkür belgesi göndermişti.

Ağrı İl Müdürü Semra Birdal Ergün , deprem bölgesinde görev yapan personele teşekkür etmek amacıyla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Ergün, daha sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın psiko-sosyal destek hizmetlerinde görev alan personele gönderdiği teşekkür belgelerini takdim etti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.