Ağrı Basın

Ağrı 1970 Spor Yüksel Yeşilova ile anlaştı

Ağrı

Ağrı 1970 Spor, geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığı teknik direktör Mustafa Kalafatoğlu’nun yerine, Yüksel Yeliova’yı getirdi.

Yurt içi ve yurt dışında birçok üst düzey ligde takım çalıştıran ve oldukça tecrübeli olan Teknik Direktör Yeşilova için Ağrı Vali Lütfü Yiyenoğlu Stadyumu’nda bulunan kulüp binasında imza töreni düzenlendi. 

Teknik Direktör Yüksel Yeşilova ile yardımcısı Rumen Gheorghe Multescu ile birlike kameralar önünde kendilerini bir yıllık sarı lacivert renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Ağrı 1970 Spor Kulübü Sportif Direktörü Nurettin Yıldırım yaptığı açıklamada: “Hedeflerimiz ve hocalarımız ile birlikte başarılı bir sezon geçireceğiz.

Devre arasına kadar güçlü ve iyi transferler ile hedefe odaklanmışız. Yüksel ve Gheorghe hocalarımız ile bu hedefi yakalayacağız. Devre arasında transferlerimizle ihtiyaç olan yerlere olan transferlerle başarılı olacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk ya da play-oflarla bir üst lige çıkmak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

‘Sezon sonunda hedefimize ulaşacağız’

Ağrı’ya yabancı olmadığını ve teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini belirten Teknik Direktör Yüksel Yeşilova da açıklamasında: “Ben Ağrı’ya yabancı değilim. İlk teklif geline gururla kabul ettim. Daha öncede Ağrı’ya gelmiştim. Burada güzel anılarım var. Artık bu şehrin teknik direktörü olarak bu sene güzel şeyler yaşatmak istiyorum. Hiç düşünmeden teklifi kabul ettik.

Ağrıspor ve taraftarlara seslenmek istiyorum. Biz bu sene şampiyonluğu ve play-ofları sonuna kadar kovalamak istiyoruz. Uzun süreli hedeflerimiz var.

Özellikle gençlerimizi kazanmak istiyoruz. Kalıcı şeyler yapmak istiyoruz. Bunun çalışmasına başladık. Buradan başkanlarıma teşekkür ediyoruz. Bize iyi bir ortam sağladılar. Artık top bizde. Buradan söz veriyorum. Sezon sonunda hedefimize ulaşacağız. Taraftarımız bizi desteklesin. Yalnız bırakmasın.” İfadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.