Vali Önder Bozkurt’tan Maç Öncesi Fair-Play Ziyareti
Ağrı Valisi Önder Bozkurt, TFF 3. Lig maçı öncesi Ağrı 1970 Spor ve Erciyes 38 FK’yı ziyaret ederek sporculara başarı diledi, centilmenlik mesajı verdi.
Vali Bozkurt’tan Maç Öncesi Fair-Play Ziyareti
Ağrı’da futbolun heyecanı, maç saatinden önce sahaların dışına taştı. TFF 3. Lig’de oynanacak kritik karşılaşma öncesi Ağrı Valisi Önder Bozkurt ve eşi Betül Bozkurt, Ağrı 1970 Spor ile Erciyes 38 Futbol Kulübü’nü ziyaret ederek sporcular ve teknik ekiplerle bir araya geldi. Ziyaret, rekabetin ötesinde sporun birleştirici gücünü öne çıkaran sıcak bir atmosferde gerçekleşti.
Vali Bozkurt’tan Centilmenlik Mesajı
Ziyaret sırasında konuşan Vali Bozkurt, sahadaki mücadelenin fair-play ruhuyla yürütülmesinin önemine dikkat çekti. Sporun sevgi, kardeşlik ve dostluk ekseninde icra edilmesi gerektiğini vurgulayan Bozkurt, “Kazananın sporun kendisi olduğu bir maç diliyorum” mesajını verdi.
Takımlarla Yakın Temas, Moral Desteği
Vali Bozkurt ve beraberindeki heyet, her iki takımın futbolcuları ve teknik heyetleriyle sohbet etti; maçın önemine dair değerlendirmelerde bulundu. Sporculara başarı dilekleri iletilirken, karşılaşmanın sakatlıksız ve sporun birleştirici ruhuna yakışır şekilde tamamlanması temennisi paylaşıldı. Bu temas, maç öncesi motivasyonu artıran bir moral desteği olarak öne çıktı.
Ağrı’da Futbolun Birleştirici Gücü
Ağrı Valiliği’nin sosyal medya hesaplarından da paylaşılan ziyaret, şehirde futbolun yarattığı heyecanı ve birlik duygusunu güçlendirdi. Rekabetin saygıyla harmanlandığı mesajlar, tribünlere de yansıması beklenen olumlu bir iklim oluşturdu. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


