Vali Bozkurt’tan Ağrı Çimento Fabrikası’na ziyaret
Ağrı Valisi Önder Bozkurt, Arkoz Madencilik A.Ş. Ağrı Çimento Fabrikası’nda üretim faaliyetleri ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Bozkurt, Ağrı Çimento Fabrikası’nı ziyaret etti
Ağrı Valisi Önder Bozkurt, kentte sanayi ve üretim faaliyetlerini sürdüren işletmelere yönelik ziyaretleri kapsamında Arkoz Madencilik A.Ş. Ağrı Çimento Fabrikası’nda incelemelerde bulundu. Ziyarette fabrikanın üretim süreçleri ve devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alındı.
Vali Bozkurt’a ziyaretinde Doğubayazıt Kaymakamı Mustafa Ayvat, İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Kıdemli Albay Rıfat Tamer Aksoy, İl Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Hüseyinoğlu ile AFAD İl Müdürü Özkan Aba eşlik etti.
Fabrikanın üretim faaliyetleri değerlendirildi
Fabrika Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Uçar ve beraberindeki heyet tarafından karşılanan Vali Bozkurt, tesis içerisinde yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Ziyarette üretim süreçlerinin yanı sıra fabrikada devam eden çalışmalar da değerlendirilirken, Ağrı’daki sanayi faaliyetlerinin kent ekonomisi açısından taşıdığı önem de öne çıktı.
Kamu ve özel sektör iş birliği vurgusu
Vali Bozkurt, ziyarette kamu kurumları ile özel sektör arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekti. Kentin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayan özel sektör kuruluşlarının çalışmalarının yanı sıra, farklı alanlardaki organizasyonlara verilen desteklerin de önemli olduğunu belirtti.
Bozkurt, Arkoz Madencilik A.Ş. yetkililerine özellikle kamu kurumlarının koordinasyonunda gerçekleştirilen Enduro ve ATV Şampiyonası ile Mahallî At Yarışları başta olmak üzere Ağrı’da düzenlenen sosyal ve kültürel çalışmalara sundukları katkılar dolayısıyla teşekkür etti.
Ağrı’da üretim ve sosyal faaliyetlere destek
Ziyaret, kentte üretim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif organizasyonların geliştirilmesinde kamu-özel sektör iş birliğinin önemini bir kez daha gündeme getirdi.
Vali Bozkurt ve beraberindeki heyet, fabrikadaki incelemelerin ardından tesisten ayrıldı.