Ağrılı Güreşçi Berat Çelik Rize’de Şampiyon

Ağrılı sporcu Berat Çelik, Rize’de düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Serbest Stil Güreş Grup Müsabakaları’nda 44 kiloda şampiyon oldu.

Ağrı 09.03.2026, 00:19 Yüksel Aslan
Ağrılı Güreşçi Berat Çelik Rize’de Şampiyon

Ağrılı Güreşçi Berat Çelik Rize’de Şampiyon

Doğu Anadolu’nun genç sporcuları başarılarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Ağrı’yı temsil eden genç güreşçi Berat Çelik, Rize’de düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Serbest Stil Güreş Grup Müsabakaları’nda önemli bir başarıya imza attı.

44 kilogram kategorisinde mindere çıkan Çelik, rakiplerini geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıktı ve şampiyonluk elde etti.

Rize’de şampiyonluk geldi

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, genç sporcunun grup müsabakalarında sergilediği performansla dikkat çektiği belirtildi.

Turnuva boyunca başarılı maçlar çıkaran Berat Çelik, final müsabakasını da kazanarak 44 kilogram kategorisinde grup birincisi oldu.

Hedef Türkiye Şampiyonası

Elde ettiği bu başarıyla Berat Çelik, Ankara’da düzenlenecek Türkiye Güreş Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

Genç sporcunun Türkiye genelinde yapılacak şampiyonada Ağrı’yı temsil edeceği ve yeni başarılar için mindere çıkacağı ifade edildi.

Sporcu ve antrenöre tebrik

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda sporcu Berat Çelik ile antrenörü Adem Şahna tebrik edildi.

Açıklamada, Türkiye Şampiyonası’nda genç güreşçiye başarı dilekleri iletilirken, Ağrı’nın spor alanındaki yükselen başarısına da dikkat çekildi.

Yorumlar (0)