Ağrılı Boksör Türkiye Şampiyonu Oldu!

İl Müdürü Ahmet Çelebi, Türkiye Şampiyonu Ramazan Alptekin’i makamında ağırlayarak örnek başarısını kutladı.

Ağrı 23.05.2025, 18:13 Yüksel Aslan
Ağrılı Boksör Türkiye Şampiyonu Oldu!

Ağrılı Boksör Türkiye Şampiyonu Oldu!

Ağrı, genç sporcularıyla gururlanıyor. 12-19 Mayıs 2025 tarihleri arasında Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen Genç Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında, 50 kilogramda Türkiye şampiyonu olan Ramazan Alptekin, antrenörü Volkan Sarı ile birlikte büyük bir takdir topladı.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, başarılı sporcuyu ve antrenörünü makamında ağırlayarak başarılarını kutladı. Genç boksörle gurur duyduklarını ifade eden İl Müdürü Çelebi, şu sözlerle duygularını dile getirdi:

“Ramazan, gösterdiği azim ve disiplinle yalnızca ringde değil, tüm gençlere örnek olacak bir duruş sergiledi. Bu başarı yalnızca bireysel değil, Ağrı’nın spor kültürü adına da çok kıymetlidir. Kendisini ve emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum.”

Ziyaret sırasında şampiyon sporcuya çeşitli hediyeler takdim edilirken, desteklerinden dolayı teşekkür eden Ramazan Alptekin ise, “Bu başarı bir başlangıç. Daha çok çalışıp yeni şampiyonluklarla Ağrı'nın adını duyurmaya devam edeceğim,” dedi.

Antrenör Volkan Sarı da, Ramazan’ın disiplini ve özverisiyle bu noktaya geldiğini belirterek, hedeflerinin uluslararası arenada da başarı elde etmek olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)