Ağrı’da yabancı plakalı araçta gizlenen 15 kilo 600 gram metamfetamin ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı, araç el konuldu.

Ağrı’da narkotik ekiplerinin başarılı çalışması sonucu, yabancı plakalı bir araçta yüklü miktarda metamfetamin ele geçirildi. Operasyon, şehrin uyuşturucu ile mücadelesindeki kararlı adımlarını bir kez daha gözler önüne serdi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uygulama noktasında durdurdukları aracı detaylı şekilde aradı. Yapılan aramada, yakıt deposuna zulalanmış 16 şişe içinde toplam 15 kilo 600 gram metamfetamin bulundu. Ekipler, şüphelilerin uyuşturucuyu bu şekilde gizleyerek sınır ötesi bir kaçakçılık girişiminde bulunduğunu belirtti.
Olayla ilgili olarak araçta bulunan yabancı uyruklu A.A. ve S.D. gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatılırken, adli mercilerce söz konusu araca el koyma kararı verildi.
Yetkililer, bu tür operasyonların uyuşturucu ticaretinin önlenmesinde kritik rol oynadığını vurguladı. Ağrı’da güvenlik güçleri, halkın sağlığı ve kamu düzeninin korunması için uyuşturucu ile mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.






















Ağrı Basın, Ağrı ve ilçelerinden son dakika haberlerini, yerel gelişmeleri ve Türkiye gündemini tarafsız ve ilkeli yayın anlayışıyla okuyucularına ulaştırır. Sitede yayımlanan köşe yazıları ve yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Yorum Yap