Ağrı şehir merkezinde dubalarla kapatılan ara sokaklar trafiği rahatlatmak yerine daha da kilitledi. İftara yetişmeye çalışan vatandaşlar uzun araç kuyruklarında beklemek zorunda kalıyor. Gazeteci Yüksel Aslan’dan dikkat çeken köşe yazısı.

Ağrı şehir merkezinde ana arterlere bağlanan birçok ara sokağın plastik dubalarla kapatılması, özellikle Ramazan ayında iftara yetişmeye çalışan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Trafiği rahatlatması beklenen uygulama, şehir merkezinde uzun araç kuyruklarına ve büyük tepkiye yol açtı.
Ağrı şehir merkezinde ana arterlere bağlanan ara sokakların dubalarla kapatılması, Ramazan ayında iftara yetişmeye çalışan vatandaşları zor durumda bıraktı.
Gazeteci Yüksel Aslan, yaşanan trafik çilesini köşesine taşıdı.
İşte Yazının Tamama!
“Ağrı’da vatandaşa zulmetmek çok kolay… Bir duba çak yeter.”
Bu dubalar güzel olmus. Trafik kazalarının önüne geçildi. Hergun bir kaza oluyordu.
12.03.2026Ağrı da vatandaşa önce araç nasıl park edilir bu öğretilsin özellikle bunun için gerekli çalışma yapılsın çift şeritli yollar hep tek şerit kullanılmayan şerit kullanıldığı gün ağrıda sorun kalmaz
13.03.2026





















Ağrı Basın, Ağrı ve ilçelerinden son dakika haberlerini, yerel gelişmeleri ve Türkiye gündemini tarafsız ve ilkeli yayın anlayışıyla okuyucularına ulaştırır. Sitede yayımlanan köşe yazıları ve yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Yorum Yap