Ağrı Tarım ve Orman Müdürlüğü, su ürünleri kaynaklarının korunması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla denetimler gerçekleştirdi.

Ağrı Tarım ve Orman Müdürlüğü, 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında su ürünleri kaynaklarının korunması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla denetimler gerçekleştirdi.
Bu denetimler, 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu kapsamında yapıldı ve Bakanlık tarafından ülke genelinde eş zamanlı olarak talep edildi.
Ağrı Tarım ve Orman Müdürlüğü belirtilen tarihler arasında ilgili alanlarda başarılı bir şekilde gözetim ve denetimlerini tamamladı.
Bu çabaların su kaynaklarının korunması ve sürdürülebilirliğinin sağlanmasına önemli katkı sağlaması bekleniyor.

























Ağrı Basın, Ağrı ve ilçelerinden son dakika haberlerini, yerel gelişmeleri ve Türkiye gündemini tarafsız ve ilkeli yayın anlayışıyla okuyucularına ulaştırır. Sitede yayımlanan köşe yazıları ve yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Yorum Yap