Ağrı İl Müftülüğünde gençlik çalışmaları masaya yatırıldı

Ağrı İl Müftülüğü, gençlik faaliyetlerini değerlendirmek ve planlamak amacıyla Gençlik Koordinatörlüğü İstişare Toplantısı düzenledi.

Ağrı 24.12.2025, 10:15 24.12.2025, 10:19 Yüksel Aslan
Ağrı İl Müftülüğünde gençlik çalışmaları masaya yatırıldı

Ağrı İl Müftülüğünde Gençlik Çalışmaları İçin İstişare Toplantısı

Ağrı İl Müftülüğü, il genelinde yürütülen gençlik çalışmalarını değerlendirmek ve yeni dönem planlamalarını yapmak amacıyla Gençlik Koordinatörlüğü İstişare Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı, İl Müftüsü Necati Şafak başkanlığında düzenlendi.

Umre Ödüllü Yarışma Gündemdeydi

Toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen umre ödüllü bilgi yarışması kapsamında yürütülecek çalışmalar ele alındı. Yarışmanın tanıtımı, öğrencilere ulaştırılması ve katılımın artırılmasına yönelik yöntemler değerlendirildi.

İl Genelindeki Gençlik Faaliyetleri Değerlendirildi

Ayrıca il genelinde camiler, gençlik merkezleri ve eğitim kurumları aracılığıyla yürütülen gençlik faaliyetleri masaya yatırıldı. Mevcut çalışmaların etkinliği, karşılaşılan sorunlar ve yeni proje önerileri toplantının önemli başlıkları arasında yer aldı.

Karşılıklı Görüş Alışverişiyle Tamamlandı

Katılımcıların görüş ve önerilerini paylaşmasının ardından toplantı, gençlere yönelik çalışmaların daha verimli hale getirilmesi temennisiyle sona erdi.

Yorumlar (0)