Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Muharrem Ayı vesilesiyle üniversite camiinde düzenlediği programda personel, öğrenci ve vatandaşlara aşure ikram etti.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde Muharrem Ayı Dolayısıyla Aşure İkramı
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ), Muharrem Ayı dolayısıyla Nurettin Atmaca Üniversite Camii‘nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Cuma namazı çıkışında gerçekleştirilen programda, üniversite personeli, öğrenciler ve vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.
Programa katılan AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin, hem aşure dağıttı hem de katılımcılarla sohbet etti. Rektör Gülçin, Muharrem Ayı’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren özel bir dönem olduğuna dikkat çekerek, bu mübarek ayın ülkemize ve tüm İslam âlemine barış, huzur ve hayırlar getirmesini temenni etti.
Etkinlik, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Aşurenin paylaşılmasıyla birlikte Muharrem Ayı’nın paylaşma ve dayanışma ruhu bir kez daha yaşatıldı.


























Ağrı Basın, Ağrı ve ilçelerinden son dakika haberlerini, yerel gelişmeleri ve Türkiye gündemini tarafsız ve ilkeli yayın anlayışıyla okuyucularına ulaştırır. Sitede yayımlanan köşe yazıları ve yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Yorum Yap