Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sosyal sorumlulukları kapsamında Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Güneysu İlkokulu’nda öğrencilere mahremiyet konusunda eğitim verdi.

Ağrı’da Jandarma, Güneysu İlkokulu Öğrencilerine Mahremiyet Eğitimi Verdi
Toplamda 15 öğrenci, 2 öğretmen ve 10 veliyi içeren 27 kişiye yönelik düzenlenen eğitimde, jandarma personelleri, mahremiyetin önemi, kişisel sınırların korunması, güvenli internet kullanımı gibi konularda bilgilendirmelerde bulundu.
Ayrıca, etkinlik kapsamında Katip Elektronik Ankesör Sistemi (KADES) uygulamasının önemi vurgulandı ve KADES’in nasıl kullanılacağı konusunda detaylı bilgiler verildi.
Eğitimde öğrencilere mahremiyetin yanı sıra çevrimiçi güvenlik konularında da farkındalık kazandırmak adına broşürler dağıtıldı.
Bu tür etkinlikler, çocukların güvenliği ve bilinçli bir şekilde büyümelerine katkı sağlama amacıyla düzenleniyor.
Jandarmanın, yerel kurumlarla iş birliği yaparak gerçekleştirdiği bu eğitimler, toplumun genç bireylerine önemli bilgilerle donanmalarına yardımcı oluyor.























Ağrı Basın, Ağrı ve ilçelerinden son dakika haberlerini, yerel gelişmeleri ve Türkiye gündemini tarafsız ve ilkeli yayın anlayışıyla okuyucularına ulaştırır. Sitede yayımlanan köşe yazıları ve yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Yorum Yap